Wat is het beste type cakevorm om te gebruiken?

De overgrote meerderheid van de taartpannen is gemaakt van metaal, aluminium of gecoat staal en we denken dat het het beste is om vast te houden aan die welke dat wel zijn. Metaal is duurzamer dan keramiek of glas, en daar zijn de meeste recepten voor ontworpen.

Wat is het beste type cakevorm om te gebruiken?

De overgrote meerderheid van de taartpannen is gemaakt van metaal, aluminium of gecoat staal en we denken dat het het beste is om vast te houden aan die welke dat wel zijn. Metaal is duurzamer dan keramiek of glas, en daar zijn de meeste recepten voor ontworpen. Het blik van 20 cm van Masterclass is het diepste dat we hebben getest. Met hoge zijkanten is het ideaal voor grotere taarten.

Als je van cakes met veel lagen houdt, betekent de pop-upbasis dat je hem als mal kunt gebruiken om een laagcake te bouwen en hem er gewoon uit te laten knallen. De siliconenafdichting is zeer veilig, dus je hebt een beetje kracht nodig om hem los te maken - precies zoals we zouden verwachten. Koolstofstaal is een nietje in veel restaurantkeukens en wordt geperst uit ruw, zwaar staal, waardoor het een sterkere, duurzamere optie is dan aluminium. Bakpannen van koolstofstaal zijn ideaal voor stoofschotels, cakes, brood, taarten en andere desserts.

Om koolstofstalen pannen te behouden, schrobt u het interieur met warm water en een borstel met zachte haren; vermijd het gebruik van zeep. Het is belangrijk op te merken dat pannen van koolstofstaal regelmatig kruiden en onderhoud vereisen. Alle soorten bakpannen en hun materialen reageren anders met voedsel en warmte, waardoor ze elk een plek in de keuken geven. Als bonus krijg je ook een glazuurspatel om het glazuur gelijkmatig te verspreiden en een gladder glazuur voor het maken van prachtige ontwerpen.

Banaan %26 choc bundt cake met pinda-karamel motregen (2,4l), Bloedsinaasappel %26 olijfolie bundt cake (2,4l), Chocolade %26 amandel gemarmerde bundt cake (1,4l), zure room bundt cake met boterglazuur (1,4l). Taartpannen zijn waarschijnlijk een van die tools waarvan je je niet echt herinnert dat je ze plotseling hebt gekocht, je hebt er maar een of twee die je een paar keer per jaar draaft voor verjaardagstaarten. Tijdens het testen van de beste cakepannen beoordeelde ik hoe gemakkelijk ze de gebakken cake vrijgaven en hoe gelijkmatig bruin de cake was. Het succesvol vervangen van de ene pan door de andere gaat over het afstemmen van de volumecapaciteit zonder de diepte en vorm te veel te veranderen.

Versterkte opgerolde randen voorkomen dat de pan kromtrekt en het duurzame antiaanbakoppervlak helpt je taarten gemakkelijk los te laten. Naast gebakken goederen zijn cakepannen effectieve hulpmiddelen voor het maken van alles, van stoofschotels en gelaagde feestdips tot bladpanmaaltijden en gehaktbrood. Als je de speciale verjaardagshonoree echt wilt verrassen, ruil dan je typische ronde cake in voor een meer gepersonaliseerde cake. Vanwege de superieure warmteverdeling zijn bakpannen van gegoten aluminium ideaal voor braden en oven-tot-tafelservice.

De pan, die is gemaakt van staal en heeft een antiaanbaklaag, zorgt voor zowel eenvoudige release als snelle reiniging van twee dingen waar je dankbaar voor zult zijn als je een lange takenlijst hebt om aan te pakken ter voorbereiding op het feest. Het produceerde een gelijkmatig gebakken cake met heel weinig doming, die gemakkelijk vrijkwam en de perfecte textuur had. Deze pannen hebben het verwarmingscapaciteit van gietijzer dat warmte gemakkelijk naar gebakken goederen kan overbrengen, gecombineerd met een glanzende antiaanbaklaag die ook de warmte goed vasthoudt.