Wat voor soort taartpannen gebruiken professionals?

Het is het beste als je cakevorm stevig en duurzaam is. De Cake Boss cakevorm levert precies dat.

Wat voor soort taartpannen gebruiken professionals?

Het is het beste als je cakevorm stevig en duurzaam is. De Cake Boss cakevorm levert precies dat. Het heeft draadversterkte velgen, die je een stevige grip geven. Deze pan glijdt nooit uit je ovenwanten.

Als je al heel lang kookt, is de kans groot dat je hebt gehoord van USA Pan Bakeware. Dit bedrijf maakt al heel lang taartpannen en ze doen het uitstekend. De afmetingen van deze taartvorm zijn 2,25 inch hoog en 9 inch lang. Deze cijfers zijn behoorlijk indrukwekkend voor gelaagde taarten, omdat de rechte kanten van pas komen bij het maken ervan.

Wat kun je doen om elke keer dat je bakt dezelfde resultaten te krijgen? Makkelijk, pak gewoon de Cuisinart AMB-9RCK cakevorm. Het heeft de perfecte bouw om je elke keer dat je kookt dezelfde geweldige resultaten te geven. Het is ook bestand tegen zeer hoge temperaturen. Sommige gebruikers hebben dit getest rond 500 graden Fahrenheit en hebben nog steeds goede resultaten behaald.

Het heeft zware aluminium constructie, dus ruw gebruik is geen probleem. De pan heeft een goede aluminium constructie, waardoor hij niet gaat roesten. Het is bestand tegen temperaturen van 350 tot 500 graden Fahrenheit. Het heeft ook een zeer veelzijdig gebruik, dus je kunt er zelfs groenten op koken.

Hun pannen hebben een diepte van 2 inch, wat erg handig is voor het maken van hoge taarten. Je kunt ze ook in lagen leggen en in een mum van tijd een gigantische cake maken. De pannen van Wilton hebben het ontwerp voor zwaar koken. Ze hebben een pan nodig die lange tijd consistente resultaten kan opleveren.

Deze pannen worden zeer ruw gebruikt en moeten continu bestand zijn tegen hoge temperaturen. Soms zelfs meer dan 450 graden Fahrenheit. Duurzaamheid is voor hen geen grap. Pannen zijn meestal verkrijgbaar in diepten van 2 en 3 inch.

Kies de maat afhankelijk van hoe groot een cake je wilt maken. Als het een bruidstaart wordt, is een diepte van 3 inch geschikt en is 2-inch voldoende voor je gebruikelijke cheesecakes en verjaardagstaarten. Dit probleem hangt af van hoe stevig je cakevorm eigenlijk is. Het varieert van bedrijf tot bedrijf, maar de meeste cakepannen verdragen temperaturen rond 450 graden Fahrenheit.

Zoals ik al zei, is mijn favoriete type pan niet alleen gemaakt van geanodiseerd aluminium; het is ook ultra diep, zoals deze acht bij drie inch cakevorm van Fat Daddio's. Als dat nog steeds niet werkt, kun je proberen de cake een paar uur in te vriezen en vervolgens proberen de cake uit de pan los te maken door een spatel eronder te schuiven om hem voorzichtig weg te wrikken van de bodem van de pan. Hoewel een dunne laag van de buitenste korst aan de zijkanten en onderkant van de pan bleef plakken, was de laag verwaarloosbaar in termen van de totale cakegrootte en het uiterlijk. Het maakt ook vierkante en rechthoekige pannen in tal van andere maten, die geweldig zijn om te spelen met gelaagde taarten.

Om te beginnen zijn siliconenpannen slap en erg moeilijk in en uit de oven te manoeuvreren als ze vol beslag zitten. De professionele staalconstructie zorgt ervoor dat gelijkmatige warmte over de cakevorm wordt verdeeld voor optimale bakresultaten elke keer. Voor dat soort variëteit zou ik Parrish Magic Line aanbevelen, die pannen in elke maat maakt (de diameter neemt toe met stappen van 1 inch) tussen 3 inch en 16 inch, tegen prijzen die laag genoeg zijn dat u het zich kunt veroorloven om uw opties uit te breiden. Een kenmerk van deze siliconen cakevorm waar recensenten dol op zijn, is de rand die de pan helpt zijn structuur intact te houden.

Ze bakken de buitenkant van je cake volledig voordat het midden klaar is, zodat tegen de tijd dat het midden klaar is, de korst donker en droog zal zijn, zo niet verbrand. Dat gezegd hebbende, pannen met antiaanbaklaag kunnen gemakkelijk krassen zijn, je mag er geen metalen keukengerei op gebruiken, en de meeste zijn niet vaatwasmachinebestendig en de coating kan na verloop van tijd slijten. De verkeerde pan kan allerlei problemen veroorzaken, zoals verbrande randen of, erger nog, een afbrokkelende, vastzittende puinhoop. De ongecoate pannen waren ook niet krasbestendig, maar het mag de levensduur van de pan niet beïnvloeden of ervoor zorgen dat cakes meer blijven plakken.

Omdat elke pan is gemaakt van duurzaam koolstofstaal dat bestand is tegen kromtrekken en bestand is tegen temperaturen tot 450 graden, is de set gebouwd om lang mee te gaan, ongeacht hoeveel cakes je in je toekomst hebt. Het lijkt erop dat het ongecoate aluminium van beide veel meer warmte wegreflecteert van de cake, waardoor het langzamer wordt gebakken. Met een wankel recept en beslag dat te dik is, creëren nestpannen nog ernstiger koepel bovenop. .