Welke bakpannen gebruiken professionele bakkers?

Professionele bakkers raden aan om in geanodiseerde aluminium pannen te bakken, omdat ze snel opwarmen en gelijkmatiger koken dan hun glazen tegenhangers. Voor een betaalbare optie zweren Amazon-shoppers bij het bakvormen van USA Pans.

Welke bakpannen gebruiken professionele bakkers?

Professionele bakkers raden aan om in geanodiseerde aluminium pannen te bakken, omdat ze snel opwarmen en gelijkmatiger koken dan hun glazen tegenhangers. Voor een betaalbare optie zweren Amazon-shoppers bij het bakvormen van USA Pans. Deze functie verkort ook de baktijd met 15% in vergelijking met traditioneel geïsoleerd bakvormen en levert een vochtige cake op bij het bakken. Wanneer je met een ronde cakevorm werkt, betekent een extra inch diameter een aanzienlijke toename van het volume.

Keramiek is gebruikelijk voor taartpannen vanwege de zachte verwarmings- en retentie-eigenschappen; glas is een goede keuze voor hartig koken zoals stoofschotels. De bakvorm van de juiste maat is belangrijk omdat baktijden zijn ontworpen voor een specifieke beslagdikte. Bakken is, in tegenstelling tot koken, een exacte wetenschap, dus het is logisch dat niet alleen het succes van uw gebakken goederen rechtstreeks correleert met de ingrediënten die u erin stopt, de vorm, grootte en het materiaal van de pan die u gaat gebruiken, is ook van belang. Dit is de reden waarom ik nu mijn taarten bak in metalen taartborden, die de bodemkorst beter bakken en bruin maken.

Bobbie Lloyd, chief baking officer van Magnolia Bakery, beschouwt deze cakevorm als de gouden standaard in de branche vanwege hoe zwaar en betrouwbaar hij is. Er is een reden waarom bijna alle recepten op deze website beginnen met een variatie op de pan met perkamentpapier. Deze pan levert een cake die visueel aantrekkelijk is en het wervelontwerp maakt een elegant stuk, of je het nu bevriest of niet. De pan is een topproduct met antiaanbaklaag dat het mogelijk maakt om gebakken goederen gemakkelijk los te maken en het opruimen achteraf tot een minimum beperkt.

Deze pannen zijn verkrijgbaar in verschillende randstijlen, waaronder draad-in-rand, open kraal, gekrulde rand en randloos om aan de behoeften van uw bedrijf te voldoen. Het selecteren van de juiste cakevorm is net zo essentieel als het gebruik van het juiste type bloem voor het bereiken van een ideale gebakken goede consistentie, smaak en uiterlijk. De pan heeft een diameter van 9 inch en een diepe hoogte van 2,25 inch, waardoor het een van de beste opties is om indrukwekkende laagtaarten te maken. Bakken is zowel een wetenschap als een kunst - net zoals elk ingrediënt een doel heeft in een recept, net als het type pan dat je gebruikt.

Bundt pannen en buispannen (ook wel engeltaartpannen genoemd), zijn ronde pannen met een opening in het midden. Als je ergens in de buurt van een behoorlijke stad woont, is er een restaurantwinkel die meestal dat soort pannen %26 trays verkoopt.