Wat is het beste type pan om een cake in te bakken?

Koolstofstaal is een nietje in veel restaurantkeukens en wordt geperst uit ruw, zwaar staal, waardoor het een sterkere, duurzamere optie is dan aluminium. Bakpannen van koolstofstaal zijn ideaal voor stoofschotels, cakes, brood, taarten en andere desserts.

Wat is het beste type pan om een cake in te bakken?

Koolstofstaal is een nietje in veel restaurantkeukens en wordt geperst uit ruw, zwaar staal, waardoor het een sterkere, duurzamere optie is dan aluminium. Bakpannen van koolstofstaal zijn ideaal voor stoofschotels, cakes, brood, taarten en andere desserts. Om koolstofstalen pannen te behouden, schrobt u het interieur met warm water en een borstel met zachte haren; vermijd het gebruik van zeep. Het is belangrijk op te merken dat pannen van koolstofstaal regelmatig kruiden en onderhoud vereisen.

Nordic Ware staat bekend om zijn bakpannen, en deze stelt niet teleur. Het is gemaakt van zeer duurzaam aluminium van commerciële kwaliteit dat nooit roest, hoe vaak u de pan ook gebruikt. Het heeft ook een versterkte ingekapselde stalen rand om kromtrekken na verloop van tijd te voorkomen, een must om te voorkomen dat de kwaliteit van de cakes na verloop van tijd afneemt. En zoals Rose Levy Beranbaum en Tish Boyle allebei opmerkten, hebben cakes gebakken in siliconen de neiging helemaal niet bruin te worden aan de buitenkant.

Als de USA Pan uitverkocht is, is de stevige Chicago Metallic Commercial II Nonstick 9-inch Round Cake Pan een goed alternatief. Wees je bewust van welke soorten cakes nodig hebben welke soorten pannen en welke temperaturen nodig zijn om je favoriete taarten te bakken. Ze bakken de buitenkant van je cake volledig voordat het midden klaar is, zodat tegen de tijd dat het midden klaar is, de korst donker en droog zal zijn, zo niet verbrand. Engelenvoedseltaarten en chiffontaarten worden altijd gebakken in buispannen, omdat deze pannen delicate taarten echt helpen rijzen.

We mengden een klassieke gele cakemix in dozen terwijl het etiket op de verpakking werd gericht en verdeelden het gelijkmatig over twee pannen tegelijk, waarbij het beslag werd gewogen om nauwkeurigheid te garanderen. Bovendien beweren veel pannen nu bestand te zijn tegen kromtrekken, waardoor je taarten er niet alleen professioneel uitzien, maar ook bijdragen aan hun levensduur. Ondanks dat hij geen antiaanbaklaag had, bakte de Nordic Ware Naturals Aluminum 9 Round pan een gelijkmatige, luchtige cake en bracht deze zonder problemen vrij. Ik heb de pannen getest op basis van mijn uitgebreide onderzoek en ervaring als fervent thuisbakker en keukenwerkverslaggever.

Lees dus verder om erachter te komen hoe het kiezen van de meest geschikte pan voor de goederen die u van plan bent te bakken, zal leiden tot de verbluffende resultaten waar u en uw klanten om schreeuwen. Bakbekers zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren, vormen, maten en materialen, dus het kiezen van het perfecte type kan enigszins overweldigend zijn. Controleer zoals altijd de specificaties van de fabrikant om de exacte temperatuurdrempels voor uw siliconenbakvormen te weten. Als gevolg hiervan is keramisch bakvormen een van de meest niet-giftige en veilige bakvormen die beschikbaar zijn.

Bakvormen van gealuminiseerd staal zijn veilig te gebruiken zolang het op de juiste manier wordt verzorgd. Kies anders een pan die voor alles onder de zon kan worden gebruikt, van brownies tot verjaardagstaarten tot het maken van gelaagde biscuitgebak. Farberware's Nonstick Bakeware 9-inch bij 5-inch broodpan is ook stevig, en het heeft handvatten die echt werken, maar de zijkanten flakkeren breed uit, weer wat squat broden oplevert. Net als de meeste andere bakvormen zijn springvormpannen verkrijgbaar in verschillende materialen, waaronder geanodiseerd aluminium en zwaar staal.