Welke taartvorm is het beste?

Een 9 × 13-inch bakvorm De standaard panmaat, deze veelzijdige pan bevat meestal ongeveer drie liter. Je kunt ook bijna elk basisrecept voor cake of cupcake omzetten in een pan van 9 × 13 zonder grote aanpassingen.

Welke taartvorm is het beste?

Een 9 × 13-inch bakvorm De standaard panmaat, deze veelzijdige pan bevat meestal ongeveer drie liter. Je kunt ook bijna elk basisrecept voor cake of cupcake omzetten in een pan van 9 × 13 zonder grote aanpassingen. Stel dat je maar een ronde cakevorm van acht inch hebt en een recept vraagt om een ronde cakevorm van negen inch. Meet het volume van de pannen die je bij de hand hebt door ze te vullen met water (gemeten in een vloeistofmaatbeker) om te vergelijken hoeveel ze bevatten.

Gebruik vervolgens verhoudingsgewijs minder beslag bij het bakken met een kleinere pan dan een recept vereist. Als algemene vuistregel moeten cakevormen tweederde van de weg worden gevuld met beslag. Hier is een diepgaande blik op veelgebruikte cakepangroottes %26 conversies, evenals hoe u recepten kunt aanpassen of vervangingen kunt maken op basis van de pangroottes die u hebt. De volgende keer dat je een vraag hebt over taartvorgroottes %26 conversies, hoop ik dat je je antwoord in dit bericht vindt, zodat je vol vertrouwen de benodigde aanpassingen kunt aanbrengen.

Ik heb een prachtig drielaags citroentaartrecept (voor drie rondes van acht inch) dat ik wil maken in twee ronde pannen van negen inch. Wat moet ik doen? Ik neem aan dat ze langer zouden bakken, maar zou het moeten werken?. Typisch 8- of 9-inch vierkanten, hoewel ik denk dat het grotere formaat veelzijdiger is (en toch bezit ik beide, oh, en ook een 7-inch). Nogmaals, zoek naar metalen pannen met rechthoekige hoeken (afgerond maakt het moeilijker om voedsel uit de pan te halen, vooral als je het niet bekleden).

Dit is de klassieke browniepan, wat betekent dat het ook goed is voor andere desserts (cakes of repen), zoals Peach Melba Shortbread Bars (hierboven). Ik gebruik het ook om een van mijn favoriete koffiekoeken te bakken. Vierkante pannen zijn een mooi vat voor gebakken eieren, of een kleine braadpan of partij mac en kaas. Na veel vallen en opstaan in mijn eigen bakkerij, deel ik vandaag de beste cakevormen en geef ik je uitleg over de grootte van de cake en hoeveel porties ze hebben.

In de loop der jaren heb ik een dozijn verschillende merken taartpannen gehad in elke maat en elk merk dat je maar kunt bedenken. Na vele jaren in de taartdecoratiebranche, ben ik gaan weten van welke ik hou en beschouw ik de beste taartpannen voor vellen. Met alle pannen die ik heb gekocht, varieerden ze van supergoedkope pannen uit de dollarwinkel tot echt dure, zware pannen. Als je net begint met bakken, raden we je aan om cakevormen van 3 - 8 ″ x2 ″ te kopen.

Je zult blij zijn met hun prestaties en veelzijdigheid. Koop de pannen van de Fat Daddio als je op zoek bent naar een geweldige pan om al je taarten betrouwbaar te bakken. Investeer in de Chicago Metallic pannen als je iets steviger nodig hebt. Je zult veel succes hebben met die pannen.

Ik was op korte termijn om een pan met een half vel te krijgen, maar, echt niet zeker of het hier op tijd zal komen, je zei dat je 2 cakes bij elkaar hebt gezet na het bakken 4.De zijkanten van de Amerikaanse pan zijn enigszins uitlopend, en als je een echt perfecte vierkante laagcake wilt maken, is het beter om een pan met perfect te hebben rechte zijkanten. Over het algemeen is de 9-bij5 broodpan (en, ik ben ervan overtuigd, de kleinere 8,5- bij 4,5-inch tegenhanger) een andere winnaar uit USA Pan. Grootschalige desserts zoals blondies, deze Gooey Layered Everything Bars en sheet cakes worden meestal gebakken in een rechthoekige cakevorm van negen inch bij 13 inch. Het is ook een goedkoop metaal, waardoor het een kosteneffectieve optie is voor bakkers die een grote hoeveelheid cakevormen nodig hebben.

Zo'n pan vind je niet in een supermarkt, maar je mag ook geen exorbitante hoeveelheid uitgeven in een speciaalzaak in het winkelcentrum. Zowel de Parrish Magic Line-pan als Williams-Sonoma's Traditional touch pan brachten de cake in één stuk vrij (hoewel in beide een dunne laag cake achterbleef), maar beide cakes kwamen er erg bleek uit en met een bijna ondergedaan, licht verzonken centrum. Als je anti-aanbakcoatings helemaal wilt vermijden, verkoopt Williams-Sonoma ook een ongecoate broodpan, de Traditionaltouch Loaf Pan, opnieuw gemaakt in dezelfde vorm door USA Pan. Het is dik en stevig, maar niet te zwaar, en het heeft een antiaanbaklaag waardoor taarten schoon kunnen komen, zelfs uit strakke spleten.

We vinden het ook niet erg dat die lijnen verschijnen (alleen van dichtbij zichtbaar), maar als je dat doet, wil je misschien met een andere pan gaan. De coating op de Amerikaanse pannen is ook vrij sterk en de golving helpt ze om diepe krassen te weerstaan. Zoals alle Amerikaanse pannen heeft deze een licht gegolfde textuur, die verondersteld wordt de pan te versterken en te helpen dingen los te laten, maar die vage lijnen op je broden kunnen achterlaten. Als de Amerikaanse pan uitverkocht is, of als je echt vies bent van de gegolfde textuur, ga dan voor de Calphalon Nonstick Bakeware, Rectangular Cake Pan, 9-inch bij 13-inch (en de bijbehorende vierkante pan).

.